parul Parul lung: Mențineți-l în mod natural strong hair 7QGXR6H 1024x683

Cauti sfaturi pentru cresterea parului? Ai ajuns în locul potrivit. Există un adevăr simplu când vine vorba de îngrijirea părului lung. Parul lung are nevoie de întreținere adecvată. Luați-vă timp să îl îngrijiți și veți fi recompensați cu părul care arată și se simte minunat, plus că poate fi și sănătos. Construiți-vă o rutină bună de îngrijire a părului lung și, odată ce intrați în ritmul unei rutine săptămânale, veți găsi că este ușor de întreținut.

Deci, fără alte întrebări, iată sfaturile noastre de top pentru parul lung, pentru a obține părul lung în cele mai bune condiții.
1. Taie-l în mod regulat
Da, ai parul lung. Nu, asta nu înseamnă că trebuie să vizitați coaforul doar o dată pe an. Părul lung are nevoie de ornamente regulate pentru a preveni vârfurile despicate, care pot face părul să pară încrețit și să devină slab și fragil. Vizitați coaforul dvs. aproximativ la fiecare 6-8 săptămâni pentru o tăiere. Garniturile obișnuite vă vor întineri părul și vor păstra stilul ascuțit. Părul lung este mai predispus la capetele despicate, așa că este posibil să doriți să citiți mai departe dacă acest lucru vă preocupă. Motivul pentru care vârfurile despicate sunt deosebit de problematice pentru părul lung este că, dacă nu sunt verificate, vârfurile despicate pot urca în susul părului.

2. Spălați parul lung în mod regulat
Știm (și simțim) că spălarea părului lung poate adăuga timp prețios diminețelor, dar șamponarea și balsamarea regulată sunt esențiale pentru a păstra părul lung sănătos și strălucitor. Păstrați-vă strălucirea cu produse de păr de bună calitate, care să aibă grijă de sănătatea părului.

3. Dă-ti parul cu tratament
Răsfățați-vă cu balsam săptămânal și veți culege recompensele cu părul hidratat și sănătos până la miezul său. Va fi cea mai bună utilizare de 10 minute și veți putea să vă așezați și să vă relaxați.

4. Alege peria potrivită
Poate fi tentant să vă răsuciți o perie prin păr, apoi să ieșiți pe ușă. Sfatul nostru? Nu. Periajul aspru este cel mai rapid mod de a-ți rupe parul și, din moment ce ai petrecut atât de mult timp ingrijindu-l ia-ți ceva timp pentru un periaj delicat. Alege peria potrivita parului tau. Dacă aveți părul lung și drept, încercați Peria de padel. Cu căptușeală la spate și peri mai scurți, sunt blândi cu păr lung. Părul are aceeași dimensiune, astfel încât va preveni încurcarea și această perie este excelentă pentru a crește strălucirea. Pentru părul lung și ondulat, peria rotundă este cea mai bună alegere.

5. Clatiti-va varfurile parului cu apa rece
Având atât de mult păr de uscat sau coafat cu aparate încălzite, este de la sine înțeles că vei aplica căldură aspră părului tău pentru o perioadă mai lungă de timp. Pentru a minimiza daunele cauzate de căldură, reduceți căldura de pe uscătorul de păr și, cel puțin o dată pe săptămână, lăsați părul să se usuce la aer și oferiți-i und dus cu apa rece. Încercați să nu vă uscați prea mult părul. Dacă nu sunteți sigur dacă vă uscați excesiv parul, calculați cât timp vă uscați părul într-o zi normală. A doua zi reduceți timpul cu 1 minut și vedeți ce diferență are părul dvs. Puteți continua să faceți acest lucru în fiecare zi până când veți găsi timpul potrivit pentru uscarea părului dvs.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?