parul Parul nu va mai fi o problema-Epilarea Definitiva cu Laser cropped shot of woman getting laser hair removal p VKQX56R 1024x683

A scăpa de parul nedorit al corpului poate fi o muncă obositoare și consumatoare de timp. De cele mai multe ori, bărbieritul, smulgerea, depilarea cu ceară și alte metode nu sunt la fel de eficiente pe cât ne-am dori. Epilarea cu laser este o soluție minunată pentru toate problemele create de  parul nedorit, iar rezultatele pielii netede, fără păr, durează mult timp. Dacă doriți să arătați excelent pe tot parcursul anului, cu puțin sau niciun efort din partea dvs., puteți lua în considerare epilarea cu laser. Acest tratament oferă câteva beneficii incredibile.

1. Tratamente rapide – În timpul acestui tratament, care se efectuează în confortul cabinetului nostru, laserul vizează pigmentul din foliculul de păr, supraîncălzindu-l în siguranță și distrugându-l, astfel încât să nu poată crește din nou parul. Exploziile cu lumină laser durează mai puțin de o secundă. Ca atare, tratamentele nu durează foarte mult.

2. Gata cu firele de păr încarnate și umflăturile roșii – Pielea dvs. va fi netedă și va rămâne așa ceva timp. Unele fire de păr pot crește din nou, dar acestea vor fi palide și slabe și pot fi îndepărtate cu un tratament simplu de întreținere. Epilarea cu laser este precisă . După o serie de tratamente, zona tratată va fi netedă și clară, astfel încât să va puteți duce la piscină fără să vă faceți griji că ar fi trebuit să vă radeți mai întâi.

3. Economisiți bani – Pe parcursul unui an, puteți cheltui mult pe cremă de ras, aparate de ras, loțiuni, electroliză și creme depilatoare.

4. Reducerea permanentă  a părului – Depilarea cu laser este utilizată din 1997 și s-a dovedit a fi extrem de eficientă. De obicei, este nevoie de o serie de tratamente pentru a vă satisface așteptările legate de pielea netedă, deoarece laserul este eficient numai pe părul aflat în stadiul de creștere. Cu toate acestea, odată ce rezultatele sunt atinse, acestea sunt de lungă durată, de multe ori fiind permanente.

5. Îndepărtează părul aproape oriunde pe corp – Cele mai frecvente locuri în care oamenii doresc să îndepărteze parul corpului sunt picioarele, brațele, linia bikinilor, axilele, buza superioară, bărbia, spatele și pieptul.

La consultația cu specialistul nostru de la LaserSalons, puteți pune orice întrebări aveți despre epilarea cu laser si despre metoda de a indeparta parul eficient si rapid.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?