parului Parului inestetic ii trebuie asta Gray and Pink Flowers Valentines Day Card 1024x726

 

Câte tratamente sunt necesare pentru reducerea definitivă a parului?

Pot fi necesare de la două până la zece tratamente pentru a vă reduce definitiv părul nedorit. Depinde și de tipul de laser utilizat. La Spa Noor, folosim lasere de top de la Cynosure și Sciton BBL, care sunt ambele dezvoltatori și producători de top în arena. Asta înseamnă că laserele noastre folosesc tehnologie de ultimă oră pentru a vă oferi pielea netedă, fără păr pe care o căutați.

Cât de des puteți face tratament cu laser?

Cât de des puteți beneficia de un tratament cu laser depinde de zona care este tratată. Acest lucru se datorează faptului că acest tratament este cel mai eficient în timpul fazei de creștere a parului, numită și anagen. Diferite zone ale corpului trec prin ciclul de creștere în ritmuri diferite, astfel încât tratamentele dumneavoastră vor fi programate în funcție de zona corpului care este tratată și de cât timp durează ciclul de creștere a părului în zona respectivă.

Anagenul este faza activă de creștere a foliculilor tăi de păr, unde celulele de la rădăcina parului se divid rapid. Acest lucru face ca părul să crească și să se extindă la firul de păr. Datorită creșterii rapide, foliculii tăi sunt cei mai receptivi la tratamentele cu laser în acest moment.

Parul cade imediat după tratament?

Când ieși din biroul nostru după primul tratament, nimic nu va părea să se schimbe. Parul nu va începe să cadă imediat după, ci va cădea pe o perioadă de câteva zile până la săptămâni. Pe măsură ce continuați să aveți mai multe tratamente, veți observa că părul crește mai lent și că de fiecare dată crește mai puțin.

Cum arată reducerea parului pe termen lung?

Tratamentul cu laser nu promite îndepărtarea totală a parului, dar promite reducerea parului pe termen lung. Ce înseamnă acest lucru pe termen lung este că, dacă aveți părul să crească înapoi, va crește mult mai puțin păr decât ați avut anterior. Orice păr crește va crește foarte lent, iar parul în sine va fi mai subțire și ușor de îndepărtat. Poate fi necesar să urmați tratamente ocazionale pentru a menține rezultatele pe termen lung.

Cum vă pregătiți pentru acest tratament?

Odată ce ați decis că sunteți pregătit pentru îndepărtarea parului, primul pas este să faceți o programare pentru o consultație. La consultația dumneavoastră, medicul dumneavoastră vă va întreba despre istoricul dumneavoastră medical. Este important să le informați despre orice probleme de sănătate pe care le aveți în prezent sau pe care le-ați avut în trecut, în special despre orice afecțiuni ale pielii. Dacă ați mai avut vreun fel de tratamente cu laser înainte, spuneți medicului dumneavoastră și discutați rezultatele. Medicul dumneavoastră vă va întreba despre orice medicamente pe care le luați, inclusiv rețete, medicamente fără prescripție medicală, suplimente și plante medicinale.

De asemenea, medicul dumneavoastră vă va oferi instrucțiuni specifice pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru tratamentul impotriva parului inestetic.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?