Piele sanatoasa. Cu toate ca specialistii au un rol esential in ceea ce priveste rezultatul, este important sa se si urmeze de catre fiecare dintre voi, instrucţiunile pentru a evita lezarea de piele :

Nu luați medicamente sau produse care conțin ingrediente fotosensibile. Există anumite medicamente care interacţionează în mod negativ provocând o hipersensibilitate la lumina soarelui şi pot fi daunatoare pentru piele atunci când aceasta este expusă la lumina soarelui.

Aici prezentăm o listă a unora dintre ingredientele care sunt sensibile la lumină iar în cazul în care luaţi oricare dintre acestea, nu uitaţi să menţionaţi acest lucru înainte de a începe sesiunea pentru a evalua posibilele contraindicații.

Produse pentru tratarea acneeiperoxid de benzoil, adapalen, izotretinoin oral, acid retinoic
Antinflamatorios no esteroides (AINE)Diclofenaco, naproxeno, azitromicina, aceclofenaco, ibuprofen, piroxicam.
Antibioticedoxiciclină, gentamicină, indapamină, tetracicline, azitromicină
Produse diureticeamilorid, furosemid, acetazolamidă, clortalidonă, hidroclorotiazidă, indapamidă
Medicamente cardiovascularesimvastatină, amiodaronă, atorvastatină, carvedilol, losartan, minoxidil
Tratamente hormonaleetinil estradiol, estradiol, levonorgestrel, gestoden, algestronă
Tratament antidepresivparoxetină, sertralină, venlafaxină, amitriptilină, fluoxetină, doxepin
Antihistaminecetirizină, astemizol, loratadină, difenhidramină, dimenhidrinat, ebastină
Anxiolitice: alprazolam, dipotasic clorazepat, diazepam, fenobarbital, zolpidem, zopiclone
AlteleOmeprazol, clorhexidină, benzocaină, masalazină, sulfasalazină, bisacodil, cisapridă.

Atenţie!

Cantitatea de cremă cu protecție solară este importantă, trebuie să se răspândească o cantitate cât lungimea unui deget și cât cinci degete pentru fiecare zonă a corpului. Nu uitați să aplicați din nou crema la fiecare două ore, indiferent de factor și la fiecare oră în cazul în care faceţi baie cu cremă rezistentă la apă. Crema trebuie aplicată 30 de minute înainte de expunerea la soare, acesta este timpul necesar pentru a fi absorbită în piele și pentru a fi eficientă.
Dacă aveți întrebări cu privire la tipul de protecție care vi se potrivește accesați postarea noastră cu privire la îngrijirea pielii în timpul verii.

Nu expuneţi la soare zona tratată cu cel puțin 4 zile înainte de ședință si dupa.
De ce? Foarte simplu, laserul se ghidează după culoarea firului de păr care este dat de melanină. Melanina este prezentă şi în piele și este activată atunci când interacţionează cu lumina soarelui pentru a absorbi radiațiile ultraviolete și pentru ca acestea să nu pătrundă în țesutul subcutanat. În cazul în care vă expuneţi la soare melanina se activează, iar în momentul ședinței se poate întâmpla ca lumina laserului să nu se concentreaze numai asupra foliculului şi poate leza ţesuturile adiacente.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?