Pielea alba este mai atractivă? Sau pielea bronzată? Unii oameni se entuziasmează să stea în căldură și să profie de plaja în sezonul estival. Unii încearcă să se ferească de soare pentru a evita pielea lor să devină mai neagra.
Pielea alba
Dorința asiaticilor de a avea o piele mai deschisă are legătură cu reținerea lor de hiperpigmentare. Chiar și cei care nu sunt atât de palizi încearcă să facă pielea să arate mai alba cu multe produse de înfrumusețare. Aceste produse de albire sunt în mod obișnuit promovate și vândute în întreaga lume. Este percepută ca frumusețe și are o relație cu mândria socială, iar oamenii cred că tenurile lăptoase sunt frumoase.

3 motive pentru a vă bucura de pielea palidă
1) Mai puține riduri.
Expunerea la razele UV poate deteriora pielea, cum ar fi îmbătrânirea prematură a pielii și ridurile.

2) Reduceți riscul de cancer de piele.

Supraexpunerea la razele UV de la soare poate deteriora ADN-ul celulelor pielii și poate provoca cancer de piele. Pielea palidă care arde ușor este deosebit de sensibilă, este un motiv perfect pentru a vă bucura de umbră.

3)Evitați liniile de bronz.
Puteți purta orice top dorit fără a vă dezvălui dungile de bikini. Deci, nu trebuie să vă gândiți să arătați ridicol când vă dezbracati în oglinda de la baie.

Iată primele 5 vedete care sunt incredibil de frumoase cu pielea palidă:
1.  Amanda Seyfried. Blonda găsește, de asemenea, o modalitate de a-și echilibra pielea palidă cu un machiaj care pare natural.
2. Lily Collins arată unul dintre principalele avantaje ale palidității: ajută și sprâncenele îndrăznețe să iasă in evidenta.
3. Una dintre cele mai uimitoare actrițe din Coreea, Song Hye Kyo, are o piele fără îndoială albă, care o face să pară mai tânără.
4. Celebra vedetă coreeană Lee Min Ho, care a filmat multe drame coreene celebre, ne-a arătat fața lui fascinantă și pielea frumoasă și albă.
5. Robert Pattinson în pielea sa netedă și palidă natural. Este un vampir viu!

Piele bronzata
A fi bronzat este renumit în Occident, bronzul este văzut plin de farmec, sănătos și la modă. Occidentalii au alte puncte de vedere asupra pielii albe, deoarece bronzarea pielii este la modă. Cu cât sunteți tanar cu atât sunteți mai atrăgători. Este cel mai fierbinte look pe care îl poți avea acum. Oamenii petrec ore lungi la soare pentru a obține acea strălucire a bronzului și chiar pentru a folosi produse de bronzare, cum ar fi uleiuri pentru bronz. O mulțime de oameni încearcă, de asemenea, să se bronzeze pentru a obține strălucirea perfectă de bronz pentru ocazii speciale.

3 motive pentru a te bucura de pielea ta bronzată
1. Oferă protecție suplimentară
Prin bronzare, celulele melanocite generează melanină și o forțează să iasă din celulă. Melanina previne pătrunderea mai profundă a radiațiilor UV în celule. Absoarbe energia UV și o disipă sub formă de căldură.

2. Sporește încrederea în sine
Pielea bronzată arată mai bine și mai atractiv. Unele vedete cheltuiesc milioane de dolari doar pentru a-și atinge și păstra strălucirea daruită de soare. Pielea deschisă pare fadă, plictisitoare și bolnăvicioasă. De aceea se bronzează pentru a-și face aspectul să arate și să se simtă mai sănătos.

3. Lumina soarelui nelimitată
Nu trebuie să cheltuiți bani doar pentru a obține o strălucire de bronz. Obțineți un bronz natural peste tot, atâta timp cât soarele este acolo.

Mai jos sunt primele 5 vedete care păreau orbitoare cu pielea bronzată:
1. Jennifer Aniston a perfecționat strălucirea falsă cu aspect natural. Astfel, demonstrarea faptului că astăzi bronzarea se referă mai mult la a arăta bine decât la o vacanță tropicală.
2. Priyanka Chopra are o piele bronzată frumoasă și îi menține pielea strălucitoare în orice moment.
3. Kim Kardashian este renumită pentru pielea ei bronzată și tenul radiant.
4. Îți va plăcea pielea cafenie a lui Taylor Lautner și zâmbetul său dulce.
5. Mario Lopez pare mai tânăr pe măsură ce îmbătrânește cu pielea sa întunecată în mod natural și o față uimitor de atractivă.

Pielea albă împotriva pielii bronzate
Deci, pielea albaă vs pielea bronzată – care este mai frumoasa? Putem ajunge la o concluzie finală? Răspunsul este un NU categoric. Deoarece, vom avea nenumărate șanse să ne schimbăm culoarea pielii, culoarea părului, metodele de frumusețe și stilul de îmbrăcăminte. Toate culorile pielii sunt frumoase, orice te face fericit și confortabil, indiferent dacă ai o piele albă sau o piele bronzată.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?