pielea închisa Pielea inchisa- ghidul pentru îndepărtarea părului cu laser Cream Purple Daylight Savings Time Spring Forward Modern Instagram Post 1 1024x1024

La fel ca si cremele de protecție solară bune și nuanțele inchisr de fond de ten, epilarea cu laser pentru pielea închisa pur și simplu nu a fost inventata de foarte de mult timp. Dar datorită concentrării tot mai mari asupra incluziunii, precum și a progreselor tehnologice, acelora dintre noi cărora li s-a spus ani de zile că îndepărtarea părului cu laser este o interdicție din cauza nuanței pielii sunt acum în sfârșit capabili să beneficieze de tratament.

În primul rând, popularitatea laserelor și modul în care funcționează: acestea transmit lumină intensă către folicul, provocând rezultate permanente, astfel încât părul nu mai creste. Dar pentru că vizează pigmentul din păr – contrastul dintre părul închis și cel mai deschis ajută laserul să se concentreze mai bine-, în mod tradițional, candidatul ideal este cel cu pielea deschisă și părul închis la culoare.

Din acest motiv, epilarea cu laser pentru pielea închisa a fost un joc de noroc: dispozitivele nu erau suficient de sofisticate pentru a distinge bine între pigmentul din pielea maro sau neagră și părul închis la culoare, ceea ce înseamnă că puteau cauza pete întunecate și deschise și chiar și cicatrici în pielea din jurul foliculului. Dar acum există lasere mai inteligente care pot fi folosite într-un mod mult mai precis și mai sigur, făcând eliminarea pufului nedorit o raritate pentru o gamă mai largă de tonuri de piele. Iată cum să o faci corect.

Cele mai bune lasere pentru pielea închisa

Laserul SopranoICE are propriile sale avantaje, chiar dacă ar putea fi mai complicat pentru oricine peste 4 pe scara Fitzpatrick (măsura standard a tipului de piele folosită de dermatologi, 1 fiind cel mai ușor și mai sensibil la soare și 6 fiind cel mai întunecat). La pacienții cu pielea închisa, energia laserului ALEXANDRITE este livrată tot într-un mod rapid pe puls, deoarece contine particule fine de gheata care lasa pielea să se răcească. De asemenea, are un dispozitiv de răcire instantanee care protejează pigmentul de supraîncălzire și deteriorare. Laserul SopranoICE unul dintre cele mai populare lasere, are chiar și un mecanism de aspirare pentru a vă distrage atenția de la durere.

Riscurile de îndepărtare a părului cu laser pe pielea închisa.

Veți dori să minimizați șansele de a dezvolta cele mai frecvente efecte secundare legate de laser pentru pielea închisa sau neagră: hiperpigmentare sau pete întunecate și hipopigmentare, în care pigmentul pielii se luminează. Hipopigmentarea poate fi mai greu de tratat, așa că cereți-vă expertului în epilarea cu laser să facă o testare dacă credeți că ați putea fi predispus la ea – doar pentru a fi în siguranță.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?