Nu uitați de SPF

Pielea ta poate fi foarte sensibilă după ceară, așa că este și mai important să te asiguri că folosesti foarte multa protecție solară (exagereaza fara nicio retinere, indiferent dacă te epilezi sau nu). „Folosirea protecției solare este întotdeauna recomandată pe tot parcursul anului și este deosebit de importantă în primele 24 de ore după epilare pentru a evita roșeața și iritația de pe pielea ta”, spune Grupenmager. Doar pentru că soarele este afară, nu si in casa, nu înseamnă că nu trebuie sa te dai pe  piele cu crema de protecție solară si in casa! Razele UV trec prin geam. „Oamenii uită adesea de protecție solară în timpul iernii, dar pielea ta este la fel de vulnerabilă  chiar și atunci când temperaturile scad.”

Lasă pe seama profesioniștilor

Deși pe piață există multe modalitati de epilare la domiciliu, Grupenmager spune că epilarea cu ceară este un tratament pe care trebuie să-l lăsați întotdeauna in seama profesioniștilor pentru a nu afecta pielea. „Cred că epilarea cu ceara nu ar trebui niciodată efectuată acasă din multe motive evidente, inclusiv riscul unei arsuri severe”, spune ea. „De asemenea, ceara nu este concepută pentru pielea foarte sensibilă și fără un profesionist calificat, riscați să îndepărtați pielea cu tot cu părul – în unele cazuri chiar și până la două straturi de piele”. Aveti grija!

LaserSalons va asteapta la o noua programare:

Adresa: Str. George Enescu, Nr. 25, sector 1, Piata Romana, Bucuresti

Email: info@LaserSalons.ro | Website: www.LaserSalons.ro

INSTA:  https://www.instagram.com/lasersalons.ro/

FBhttps://www.facebook.com/LaserSalons.ro/

Mobil: 0761.164.831

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?