Plajă înainte și după îndepărtarea părului cu Laserul SopranoICE beautiful female healthy skin fly hair PA8YATQ 1024x696

 

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii optează pentru epilarea cu laser este să arate grozav în lunile de vară. Cu toate acestea, dacă vă gândiți să faceți plajă înainte sau după tratament, este important să înțelegeți cum efectele expunerii la soare pot interacționa cu epilarea cu laser.

Bronz și epilare cu laser
Primul lucru de știut este că pielea fiecăruia este diferită și va reacționa în moduri diferite atunci când este expusă la lumina soarelui. De aceea, este esențial să discutați în prealabil tratamentul cu specialistul, care vă va anunța ce este potrivit pentru părul și tipul dvs. de piele.

Depilarea cu laser și expunerea la soare 
În majoritatea cazurilor, cel mai bun sfat pentru cei care urmează să fie supuși tratamentului cu păr cu laser este  să limiteze cât mai mult posibil expunerea la soare. Cu toate acestea, puteți continua tratamentul cu epilare cu laser dacă sunteti bronzat. La LaserSalons, laserele noastre avansate din punct de vedere tehnologic pătrund suficient de adânc pentru a ocoli epiderma, permițându-ne să vizăm părul în siguranță, fără a deteriora pigmentul din piele.

Este important să respectați frecvența planului de tratament, conform recomandărilor specialistului dvs. pentru a obține cele mai bune rezultate. Dacă sunteti bronzat, vă rugăm să informați specialistul dvs în momentul programării, deoarece veți avea nevoie de testare a pielii pentru a vă asigura siguranța maximă.

Din nou, aplicați protecție solară de cel puțin SPF 30 când ieșiți. Asigurați-vă că alegeți un produs de calitate, cu protecție atât împotriva razelor UVA, cât și împotriva razelor UVB.

Ce se întâmplă dacă călătoresc într-un climat mai cald?
Dacă călătoriți într-un climat mai fierbinte, este mai bine să informați clinica de epilare. În funcție de timpul pe care îl veți petrece acolo și de stadiul în care vă aflați în ceea ce privește progresul tratamentului, aceștia vor putea să vă ofere sfaturi cu privire la cea mai bună acțiune pentru a minimiza întreruperea tratamentului și a păstra rezultatele.

Sfaturi utile

  • Evitați bronzarea la solar și reduceți la minimum 3 zile expunerea la soare înainte și după tratament.
  • Puteți continua tratamentul cu îndepărtarea părului cu laser dacă sunteti bronzat dar asigurați-vă că nu aveti pielea arsa.
  • Asigurați-vă că purtați o protecție solară SPF ridicată  în aer liber.
  • Dacă aveți arsuri solare, amânați-vă întâlnirea până când pielea s-a vindecat complet.

 

Contactați clinica dacă doriți să călătoriți într-un climat mai fierbinte. Ei vor sfătui ce să facă pentru a evita întreruperea tratamentului.

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?