Pe măsură ce vremea se încălzește și începem să vedem mai mult soare, LaserSalons vede tot mai mulți clienți care sunt îngrijorați de epilarea cu laser în timpul lunilor de vară. O îngrijorare larg răspândită este că nu puteți face epilare cu laser în timpul verii deloc. În urmă cu 20 de ani și chiar și cu 10 ani în urmă, acest lucru era cu siguranță așa. Acum, însă, tehnologia laser, la fel ca aproape toate tehnologiile, s-a îmbunătățit în așa măsură încât, cu unele precauții, epilarea cu laser Soprano Ice este într-adevăr sigură în timpul lunilor de vară și poate fi efectuată chiar și atunci când pielea este bronzată.

În această postare, aș dori să abordez două dintre concepțiile greșite despre epilarea cu laser și bronzare

Mitul 1: Nu puteți face epilare cu laser în timpul verii
Acest mit este fals. Cu siguranță puteți obține tratamente de epilare cu laser în timpul verii. La începuturile epilării cu laser, tehnologia folosită nu putea să vizeze în mod eficient melanina (pigmentația) părului fără a viza, de asemenea, într-o măsură mai mare sau mai mică, pigmentația prezentă în piele. La acea vreme, doar cei cu pielea palidă și părul închis la culoare puteau urma un tratament în siguranță, iar dacă pielea era bronzată, se puteau aștepta să se confrunte cu arsuri. Multe sisteme laser tradiționale bazate pe “ipl” folosesc încă această tehnologie și cer să așteptați 6 săptămâni după expunerea la soare înainte de a vă supune unui tratamentul de epilare cu laser, ceea ce, deși nu vă împiedică să vă supuneți la tratament, poate prezenta dificultăți în lunile de vară!!!

Sistemele Soprano Ice, pe care le folosim, ocolesc pigmentația din piele și utilizează lungimi de undă laser precise pentru a viza doar pigmentația din foliculii de păr, evitând în același timp deteriorarea pielii înconjurătoare, astfel încât pot fi utilizate în siguranță la doar o săptămână de la expunerea la soare. Acest sistem este aprobat de CE și FDA pentru cel mai sigur și eficient tratament.

Sistemele Soprano Ice funcționează prin emiterea a 10 impulsuri de energie joasă pe secundă, care provoacă o creștere treptată și delicată a căldurii în piele, fără durerea și traumatismul cutanat asociate uneori cu sistemele tradiționale bazate pe “injecții” de înaltă energie. După cum s-a menționat anterior, multe sisteme laser bazate pe “injecții” necesită renunțarea completă la expunerea la soare timp de 6 săptămâni înainte de tratament, astfel încât, dacă vă tratați cu unul dintre aceste sisteme, cu siguranță nu veți putea efectua un tratament cu laser cu bronz, ceea ce poate duce la o mare dezincronizare a programului de tratament în timpul lunilor de vară.

În concluzie, nu vă încurajăm să stați la soare, neprotejat, toată ziua, în fiecare zi, în timpul unui tratament de epilare cu laser, desigur! Veți avea mai multe șanse să suferiți arsuri solare, chiar dacă nu o faceți în mod normal, și veți avea mai multe șanse să dezvoltați hiperpigmentare pe zonele tratate. Folositi SPF 40/50!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?