Tu ai face duș cu hainele pe tine? Desigur că nu.

 

Gândește-te la machiaj precum niste haine pe față. Dacă machiajul nu este îndepărtat corect înainte de a vă spăla fața, acesta acționează ca o barieră între pielea dvs. și produsul de curățare a feței.
Pentru a oferi feței tale o curățare amănunțită la sfârșitul zilei, ai nevoie de un plan strategic “unul-doi”:

-mai întâi, un demachiant pe bază de ulei pentru a dizolva machiajul tenace de lungă durată (fond de ten, corector, fard de obraz etc.), urmat printr-un demachiant facial pe bază de apă pentru a elimina transpirația, poluarea, murdăria și orice acumulare de ulei blocat în pori. Această rutină de curățare dublă va avea ca rezultat nu numai o piele mai strălucitoare, ci și va lăsa calea pentru ca pielea dvs. să absoarbă mai bine tratamentele de îngrijire a pielii pentru rezultate maxime.

De retinut!

1. Această a doua curățare funcționează dincolo de impuritățile superficiale și merge mai adânc pentru a vă purifica pielea și a vă oferi cea mai bună curățare. Spălarea feței dvs. va fi, de asemenea, mai capabilă să vizeze preocupările dvs. unice ale pielii (gândiți-vă la uscăciune, erupții etc.). Un alt bonus al pielii este faptul ca: serurile și loțiunile sunt mai bine absorbite și pot începe să lucreze mai repede.

2. Săpun facial lichid extra-ușor.  Alte ingrediente de știut: glicerina, extractul de alge și acidul hialuronic atrag umezeala, ceea ce înseamnă că nu vei avea acea senzație de uscare și strângere după ce te-ai spălat pe față.

Vrei mai multe sfaturi pentru piele sănătoase? Treceți pe la salonul  LaserSalons pentru o consultație gratuită și personalizată de îngrijire a pielii, pentru a discuta cu unul dintre experții noștri.

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?