sfaturi pentru a preveni imbatranirea pielii Sfaturi pentru a preveni imbatranirea pielii workspace of designer modern laptop computer with W5ARFTT 1024x683

De la adolescent la eternitate

Purtați un SPF minim 30 (protecție solară) chiar și iarna. Soarele nu numai că îmbătrânește pielea la nivel celular, dar provoacă și o pigmentare inestetică care contribuie la o culoare inegală a pielii (foarte îmbătrânită)

Mulți adolescenți și adulți de la vârsta de 20 de ani cred că sunt invincibili împotriva procesului de îmbătrânire, dar vă rog să faceți tot ce puteți pentru a proteja pielea împotriva soarelui – într-adevăr va da roade pe termen lung.

Nu fumați, deoarece fumatul nu numai că contribuie la formarea liniilor din jurul gurii de la ținerea fizică a țigării, dar efectul sistemic al fumului vă înfometează de fapt pielea și fiecare celulă din corpul vostru de oxigen și substanțe nutritive. Din nou, nu veți vedea probleme majore în timp ce sunteți mai tânăr, dar foarte probabil veți vedea o accelerare a îmbătrânirii la sfârșitul anilor 20 până la începutul anilor 30.

Fă mișcare regulată și minimizează stresul din viața ta. Punerea accentului pe bunăstarea dvs. încurajează hormonii fericiți și minimizează hormonii de stres care cauzează îmbătrânirea și reținerea grăsimilor.

Spălați-vă dinții și folosiți ata dentară în fiecare zi; menținerea nivelurilor de bacterii în gură la un nivel scăzut minimizează inflamația gingiilor. Inflamația gingiilor poate provoca boli parodontale care cauzează pierderea osoasă, iar osul este cel care susține dinții. Acest lucru va face ca forma feței să fie mai mică și să încurajeze îmbătrânirea în partea de mijloc a feței.

Intervenții obișnuite în anii 20

Utilizați un sistem bun de îngrijire a pielii care mărește rotirea celulară și un SPF (minim 30) în fiecare zi. Dacă aveți începutul liniilor fine și a ridurilor și doriți să le preveniți, atunci tratamentele cu injecție cu toxine funcționează foarte bine. Tratamentele și laserele profesionale pentru sănătatea pielii lucrează pentru a trata afecțiunile pielii și pentru a crește nivelul de colagen.

Intervenții obișnuite în treizeci de ani

Ca mai sus, dar intensificați îngrijirea pielii pentru a include un ingredient anti-îmbătrânire, cum ar fi retinolul. Cumpărați întotdeauna produse retinol de la o clinică de piele de renume, deoarece magazinele și magazinele online nu pot vinde legal ingrediente anti-îmbătrânire suficient de puternice pentru a avea un efect semnificativ. Nu este neobișnuit să se efectueze tratamente de umplutură dermică dacă există zone de îmbătrânire prematură sau, într-adevăr, dacă există o subțire naturală pe zone precum obrajii care fac ca fața să arate mai în vârstă.

Intervenții obișnuite în anii patruzeci și cincizeci

Ca mai sus, dar este posibil să vedeți mai multe modificări în obraji, liniile / pliurile nazolabiale și sub ochi. Umpluturile dermice sunt un tratament excelent pentru aceste zone, restabilind în același timp volumul faței medii. Pe lângă restabilirea volumului, este indicată o concentrare mai intensă asupra sănătății pielii, deoarece se produce din ce în ce mai puțin colagen. S-ar putea să apară modificări hormonale care să provoace și îmbătrânirea. Strângerea pielii pentru zona maxilarului și umpluturile liniei maxilarului care conturează osul, provocând un sprijin mai bun pentru piele, pot fi foarte eficiente.

Firele DOP sunt bune la ridicarea gâtului, a maxilarului și a secțiunii medii a feței

Intervenții obișnuite în anii șaizeci

Toate cele de mai sus – dacă ți-ai îngrijit pielea toată viața, tratamentele non-chirurgicale pot continua să fie foarte eficiente la această vârstă, dar dacă începi, va depinde de nivelul de îmbătrânire cu care te prezinți, în ceea ce privește cât de mult îmbătrânire poate fi inversată vizibil prin metode non-chirurgicale. Dacă doriți rezultate dramatice, poate fi luată în considerare o abordare chirurgicală.

Concluzie

Prevenirea este mai bună decât vindecarea. Luarea în considerare a întregii fețe și nu numai a pielii este esențială pentru a oferi un plan de acțiune cuprinzător pentru a restabili și a menține un aspect mai tânăr. Chirurgia ar trebui să fie întotdeauna o ultimă soluție, dar o opțiune bună dacă sunteți mai jos procesul de îmbătrânire și doriți rezultate mai semnificative. Dacă aveți în vedere chirurgia plastică, faceți-vă cercetările și asigurați-vă că alegeți o clinică și un chirurg de renume.

De obicei nu este niciodată prea târziu pentru a începe un program de întinerire și a arăta cât mai bine vă poate face să vă simțiți cel mai bine!

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?