soluȚia completĂ pentru epilarea definitivĂ cu laser SOLUȚIA COMPLETĂ PENTRU EPILAREA DEFINITIVĂ CU LASER massage therapist massaging woman HWQ7T67 1024x683

TRATAMENTE

Soprano ICE Multifuncțional

Eliminarea părului nedorit este o problemă veche și deloc simplă. Metoda SHR de la Alma oferă o soluție simplă dar eficientă. Încălzirea graduală a sistemului Alma distruge foliculul de păr dar protejează țesutul din jurul lui. Tehnica In-motion permite aplicarea pe toată suprafața în timp ce tehnica ICE răcește și previne arsurile superficiale. Îndepărtarea părului se face fără durere dar într-un mod foarte eficient.

Zone de aplicare:
 1.  Epilarea eficientă a diferitelor părți ale corpului, cum ar fi sub brațe, barbă, buza superioară, păr, bikini, corp și alte porțiuni cu păr nedorit;
 2. Epilarea cu laser îmbunătățește starea de pigmentare, capilarele sparte, alunițe pigmentate în adâncime, liniile fine, semnele de naștere ș.a.m.d.

ALEXANDRIT 755nm lungime de undă
Lungimea de undă a laserului Alexandrit oferă un grad foarte ridicat de absorbție a energiei din melanină. Acest lucru îl face ideal pentru o gamă largă de tipuri și culori de păr. Această lungime este potrivită în special pentru firele ușoare și subțiri care sunt greu influențate de alte lungimi. Lungimea undei de 755nm pătrunde în straturile mai superficiale ale pielii și ajunge la celulele stem  a foliculului de păr și este, prin urmare, extrem de eficientă în a lucra în zonele cu păr cu rădăcină mai superficială, cum ar fi sprâncenele și buza superioară.

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?