Rezultate 100% garante. ✅
🏆 1. Este un tratament foarte sigur❗ Epilare progresiv definitiva laser Soprano ICE pentru doamne si domni. Siguranta acestui tratament este confirmata si de faptul ca acest echipament este singurul agreat FDA (Food and Drug Administration), agreere dificil de obtinut datorita necesitatii respectarii unor standarde foarte inalte. !

🏆 2. Este practic nedureroasa ❗ Datorita faptului ca safirul aplicatorului este racit cu ajutorul unui sistem foarte performant tratamentul de epilare laser este practic nedureros. Tehnologia Soprano ICE ™ raceste suprafata pielii – prevenind arsurile superficiale, permitand astefel un tratament practic nedureros, dar extrem de eficient.

🏆 3. Singurul echipament cu rezultate dovedite clinic❗ Laserul ca tehnologie folosita in epilare a aparut pentru prima data in 1960 insa a fost rapid abandonat datorita efectelor negative ce le avea asupra pielii. In acest moment tehnologia laser a evoluat foarte mult datorita cercetarilor si studiilor medicale facute de marii producatori. Avand in vedere riscurile pe care le poate presupune folosirea tehnologiei Laser, alegerea unui echipament performant pentru efectuarea tratamentului de epilare laser este extrem de importanta. Soprano Ice este singurul echipament care foloseste tehnologia intr-un singur aplicator si care are peste 10 ani de studii clinice si studii de cazcare dovedesc siguranta si eficienta tratamentului Soprano Ice.

🏆4. Este un tratament eficient pe toate tipurile de ten inclusiv pe pielea bronzata❗ Metoda SHR Soprano ICE afectează melanina pielii folosind o metodă unică, permițând efectuarea procedurii în orice moment al anului, precum și pe pielea bronzată. Mai mult, expunerea la soare este mai puțin traumatică pentru piele în urma tratamentului SHR. Combinarea celor 3 lungimi de unda si metoda SHR permit echipamentului sa tinteasca pigmentii din firul de par “ocolind” practic pigmentul din piele (fiecare pigment este afectat de o anumita lungime de unda a radiatiei Laser). In acest fel, tratamentul cu Soprano Ice este eficient si sigur pe toate tipurile de ten, inclusiv pe pielea bronzata.

🏆5. Este un tratament eficient atat pentru femei cat si pentru barbati❗ Chiar daca exista diferente fiziologice intre barbati si femei (diferente de pilozitate, sensibilitate, numar de fire de par pe cm patrat, etc) tratamentul este extrem de eficient atat pentru femei cat si pentru barbati. Asadar, toti puteti spune adio parului nedorit.

🏆 Rezultate 💯 garantate DOAR cu epilarea definitiva de la Soprano ICE by Alma laser ❗

🏆 Epileaza-te intodeauna in siguranta cu SOPRANO ICE

🏆 Este cel mai performant laser in epilarea progresiv definitiva folosit de toate vedetele de la noi si internationale ❗

🏆 SOPRANO ICE – ”the best” PREMIAT laser in epilarea progresiv definitiva in tara si international ❗

🏆 SOPRANO ICE – laser medical – siguranta garantata cu ORIGINALUL Soprano Ice ❗

🏆 SOPRANO ICE – actioneaza pe toate cele 6 tipuri de piele / ten ❗

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?