Cea mai sofisticată alegere de tratament pentru îndepărtarea părului a vedetelor precum Coleen Rooney, Kim Kardashian, Ashley Roberts și Victoria Beckham este acum la LaserSalons! Îndepărtarea permanentă a părului cu Soprano ICE Alexandrite.

Soprano ICE Alexandrite Alma, acum la salonul LaserSalons, este cel mai sofisticat tratament de îndepărtare a părului din lume! Soprano ICE Alexandrite este aprobat de Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) și potrivit pentru tipurile de piele (I-VI) pe tot parcursul anului, oferind rezultate dovedite clinic pentru nevoile dvs. de îndepărtare a părului nedorit. Cu sistemul inovator Soprano ICE Alexandrite, toate grijile sunt depășite, oferindu-vă siguranța și confortul pe care îl meritați.

Echipamentele noastre de ultimă generație vă vor scăpa de acei foliculi nedoriti rapid și nedureros în cât mai puține sesiuni. Acest lucru este posibil prin direcționarea precisă a foliculului de păr pe orice parte a corpului cu impulsuri de laser sigure, de mică intensitate.

Magia din spatele sistemului Soprano ICE Alexandrite este tehnologia Solid-State ALEX (755 nm) care utilizează un laser cu lungime de undă Alexandrite care asigură un tratament cu Dual Mode Pulse (tehnologia HR) și metoda de îndepărtare a părului In-Motion. Capul cu diodă laser al sistemului funcționează la 810 Nm cu o dimensiune spot de 20 x 10 mm și accelerează până la 10 Hz, implicând o absorbție mai mare a energiei din cromoforul melaninei și reducând timpul de tratament la jumătate. Tehnologia In-Motion încălzește treptat foliculul de păr sub piele până când noua creștere a părului este eliminată prin inhibarea completă a funcționării celulelor stem responsabile. Tehnica „pensulei” înseamnă că capul laser rămâne în mișcare constantă (tehnica In-Motion). Pentru cei care nu sunt tehnici, asta înseamnă, rezultate îmbunătățite fără durere și mai mult timp pentru lucrurile pe care iti place să le faci.

Studiile au confirmat că tehnologia SHR (Super Hair Removal) folosită de tehnica Soprano ICE Alexandrite provoacă dureri semnificativ mai mici, este mai eficientă, nu provoacă efecte secundare la pacienții cu pielea închisă la culoare și este cea mai rapidă procedură disponibilă. Datorită sistemului patentat AlC Lasers DualChill Cool Cooling System (răcire foarte intensă), riscul de arsuri este eliminat.

Soprano ICE a fost recunoscut drept cel mai bun laser pentru epilare în ultimii ani. 

 

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?