Fie că dorești să-ți echilibrezi sprancenele, să obții o formă excelentă sau să recâștigi controlul asupra creșterii lor, un tratament profesional de epilare a sprancenelor ar putea fi potrivit pentru tine.

Iată câteva dintre beneficiile incredibile ale optării pentru o ceară profesională pentru sprancene la LaserSalons:

  1. Oferă sprancenelor tale o formă excelentă. Tesarea acasă sau chiar încercarea unei lucrări de epilare cu ceară de bricolaj poate duce la o abordare exagerată, care lasă în urmă sprancene prea subțiri și o arcada care nu este tocmai potrivită. Când lucrați cu un expert profesionist în epilare cu ceară, acesta poate determina ce va funcționa cel mai bine pentru fața dvs., vă poate înțelege preferințele și poate face ca forma perfectă să devină realitate.
  2. Va dura mai mult pentru ca părul să crească din nou. Deoarece epilarea cu ceară smulge firele de păr ale sprancenelor de la rădăcini, și nu doar parțial (cum este cazul pensetei), este probabil ca regenerarea să fie mult mai lentă. Aceasta înseamnă că sprancenele tale își vor păstra forma și aspectul excelent pentru mai mult timp după un singur tratament și nu va trebui să-ți faci griji pentru atâtea programări de retușare.
  3. Părul crește din nou mai moale. Epilarea cu ceară promovează o regenerare mai moale a părului sprancenelor. Părul tău crește din nou mai subțire, mai moale și mai puțin dens, ceea ce este deosebit de benefic atunci când vine vorba de a ține părul sprancenelor la distanță.
  4. Recreștere mai controlată. Când te epilați, firele de păr vor începe să recrească în direcția corectă și vor forma o linie frumoasă și naturală a sprâncenelor în doar două tratamente de epilare cu ceară! Așadar, nu numai că vei obține o formă excelentă a sprancenelor, dar profesionistul tău în epilare poate antrena părul să recrească într-un mod mai controlat.
  5. Tratament mai rapid și mai confortabil. Când îți vei epila sprancenele de către un profesionist, vei simți mult mai puțină durere. Ceara se aplica doar pe parul care se indeparteaza, iar apoi parul este smuls rapid si relativ fara durere. În afară de unele roșeață, nu există alte efecte secundare, cum ar fi umflarea sau vânătăile.

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?