Tehnologie sigură și eficientă- EPILAREA DEFINITIVA CU LASER young woman relax skincare in bath with milk 2021 07 12 20 43 12 utc 681x1024

 

 

                          Avantajele îndepărtării parului, definitiv, cu laser

  • Tehnologie sigură și eficientă

Terapeuții noștri cu laser au experiență în operarea tehnologiei de îndepărtare a părului cu laser – SopranoICE, cel mai eficient sistem de reducere a părului din lume. SopranoICE este conceput pentru a funcționa pentru clienții cu păr NEGRU și piele mai deschisă, dar si pe un ton mai închis al pielii.

  • Reducerea permanentă a părului

Spre deosebire de alte opțiuni de îndepărtare a părului, îndepărtarea cu laser de calitate medicală înseamnă o reducere rapidă, sigură, rentabilă, fiabilă și permanentă a părului.

  • Reduceți firele de păr de sub piele 

Epilarea cu laser funcționează prin direcționarea luminii concentrate pentru a viza foliculul de păr si direct rădăcina. Laserul inhibă capacitatea părului de a crește fără a perturba sau deteriora suprafața pielii, astfel încât chiar și cea mai sensibilă piele poate fi tratată.

  • Convenabil și rentabil

Avem cele mai accesibile prețuri pentru îndepărtarea părului cu laser și se potrivesc cu bugetul oricărui client.

Cum functioneaza

Terapeuții noștri experimentați vă vor lua în considerare tipul de piele și păr înainte de a crea un plan de tratament personalizat.
Laserul nostru utilizează un fascicul larg care permite îndepărtarea mai multor foliculi de păr în același timp.

©2021 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?