Cel mai bun plus pentru un stil de viață sănătos și potrivit este pielea care radiaza. Avem doar o singură piele, așa că trebuie să avem grijă de ea. În același mod în care ne antrenăm corpurile la sală, LaserSalons este sala de fitness pentru pielea ta. Terapeuții noștri sunt antrenorii personali ai porilor dvs. care lucrează cu dvs. pentru a vă atinge obiectivele de piele.

Îngrijirea pielii și tratamentele pot fi adesea confuze cu atâtea opțiuni și tratamente de pe piață, încât de multe ori vă puteți simți copleșiți și confuzi. Pielea poate fi, de asemenea, un punct de stres sau insecuritate pentru mulți barbati, mulți neavând nicio idee despre ce să facă sau cum să o remedieze. La LaserSalons, avem o echipă de terapeuți calificați și concentrați, care vă pot ghida prin această lume adesea confuză.

În aceste consultații, terapeutul dvs. experimentat vă va ghida prin ceea ce este mai bun pentru tipul și preocuparea dvs. de piele și, de asemenea, va crea un plan de tratament personalizat, potrivit cu ceea ce pielea dvs. are nevoie.

Pielea nu este o soluție unică și, prin urmare, avem peste tratamente individuale pe care le putem folosi ca instrumente pentru a vă atinge obiectivele pielii.

Tratamentele noastre de top pentru bărbați
Microdermabraziune
Toată pielea necesită tratamente de condiționare pentru a încuraja reînnoirea celulelor. Microdermabraziunea noastră personalizată este tratamentul nostru profesional de bază pentru piele, o exfoliere delicată pentru îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Rezultatul? o piele nouă, sănătoasă și strălucitoare strălucește.

Epilarea Definitiva

Epilarea definitiva este metoda cea mai “la moda” si cea mai rapida de a scapa de parul nedorit si de a contura barba dvs. Dupa terminarea sedintelor din abonament, veti avea pielea fina pe abdomen, brate, piept sau chiar conturul barbii va fi cel dorit, pentru totdeauna!

Îmbunătățiți-vă încrederea astăzi și lăsați pielea să strălucească cu unul dintre tratamentele personalizate ale pielii LaserSalons.

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?