uleiul Uleiul numit si sebum: preventii cosmetic 2021 04 05 22 14 32 utc 1024x575

 

* Aceste sfaturi nu se aplică celor cu afecțiuni medicale ale pielii. În aceste cazuri, înainte de a schimba rutina de îngrijire a pielii, pentru a elimina si uleiul fetei, trebuie să primiti sfatul  dermatologului sau al unui medic certificat.

 

Pielea este menită să aibă ulei. Anunțurile TV și revistele pentru produsele de îngrijire a pielii promit tuturor alungarea uleiul din pori, rezultate pentru totdeauna, dar  descoperim adevărul: că producem în mod natural ulei dintr-un motiv genetic și ca nu există produse sigure 100% care sa stopeze acest lucru.

În cele din urmă, am formulat o rutină de îngrijire a pielii, o masca naturala fiabilă, consecventă și ușor de realizat, care  ajută să gestionam uleiul din pielea feței:

 

1. În primul rând, acceptați că lucrați cu uleiul dvs., nu împotriva acestuia. După cum s-a explicat anterior, nu vă veți opri niciodată fața din a produce sebum pentru că, în cele din urmă, acesta este necesar! Cu toate acestea, pentru cei cu puțin mai mult sebum decât si-ar dori, alegerile  de îngrijire a pielii ar trebui să ajute la gestionarea uleiului și nu la combaterea acestuia.

2. Aruncati produsele care promit să vă alunge uleiul pentru totdeauna.  Acestea tind să fie dure și îți dezlipesc pielea de uleiul natural, ceea ce face ca organismul tău să producă și mai mult pentru a-l înlocui și cazi într-un cerc vicios. Începeți prin utilizarea produselor ușoare. Dacă după o săptămână nu vă simțiți mulțumit, progresați către produse pentru ten mixt.

3. Începeți cu cei trei piloni ai rutinei de îngrijire a pielii: spălarea feței, toner și cremă hidratantă.

In fiecare zi dimineața și seara. Funcționează foarte bine pentru a menține tonul pielii uniform și uleiul pentru față la un nivel sănătos, în timp ce nu alunga strălucirea naturală a pielii.

4. Poate fi tentant să acoperi tenul cu un fond de ten pentru a-ți masca zonele grase ale feței, totuși prea mult machiaj poate fi unul dintre principalii vinovați ai problemei. Cu un blender bun, aplicați cantitatea minimă de fond de ten necesară pentru a vă asigura o acoperire suficientă. Dacă insa crezi ca trebuie să folosești destul de mult fond de ten pentru a obține acoperirea dorită, răspunsul este: probabil ai nevoie de un fond de ten mai bun.

5.Folositi pudra dupa aplicarea fondului de ten. Aceasta va va ajuta la matifierea tenului si nu lasa senzatie de ten gras.

6. Indepărtați-vă machiajul cu produse pe bază de ulei. Această aplicație de ulei va hrăni pielea în timp ce îndepărtează machiajul.

Pentru mai multe detalii, asteptam mesajul tau pe site-ul www.LaserSalons.ro sau pe pagina noastra oficiala de Instagram: LaserSalons.ro https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?