Mulți dintre noi am observat că pielea noastră e lipsită de lumină, aglomerată și, în general, nu cea mai strălucitoare. Așadar, ne-am axat pe crema hidratantă și am experimentat diferiti exfoliatori. Dar, de departe, cel mai bun truc de îngrijire a pielii pe care l-am descoperit este renumitul masaj facial.

“Peste 40 de mușchi alcătuiesc scheletul feței. Și la fel ca mușchii din corp, cu cât îi miști mai mult, cu atât devin mai ridicați, strânși și tonifiați”. „Oricând poți să îți încorporezi exerciții faciale în ziua ta este minunat. Fie dimineața sau seara ca parte a rutinei de îngrijire a pielii, astfel obții și beneficii suplimentare ale produselor care lucrează cu adevărat în piele”.

1. Asigurați-vă că vă pregătiți pielea inainte de masajul facial.

Debra Jaliman, dermatolog din New York, îi spune SELF-ului că ar trebui să „spălați întotdeauna mâinile în apă caldă cu un săpun antibacterian și apoi sa va legați părul ” pentru a elimina orice potențial germen. De asemenea, ar trebui să vă curățați fața înainte de a face masaj facial. Incepeti cu o spălare ușoară, cum ar fi CeraVe Foaming Cleanser . Dacă doriți să vă faceți masajul într-adevăr o experiență de spa, încercați mai întâi să vă aburiți fața. Acest lucru va înmuia porii, permițând absorbției mai bune a oricărui produs pe care îl aplicați.

2. Puteți încorpora masajul în pașii de îngrijire a pielii pe care îi faceți deja.

Masajul facial poate suna ca un alt pas inutil (și consumator de timp) în rutina de îngrijire a pielii. Dar doar două minute pe zi vă pot ajuta să preveniți ridurile și să vă relaxați mintea. Este ideal să alocați timp atât dimineața, cât și seara, dar un masaj facial rapid de câteva ori pe săptămână vă va ajuta să profitați de beneficiile. Pur și simplu petreceți puțin timp suplimentar masând în produsul de curățare sau hidratantul pe care îl utilizați deja.

3. Alegeți produsul potrivit atunci când faceți masaj.

Masajul facial vă oferă posibilitatea de a crește absorbția oricărui produs pe care îl utilizați. Căldura din mâini și mișcarea de frecare vă ajută să penetrati bine pielea cu  serul, iar demachiantul dizolvă mai mult machiaj. „Să folosești un produs cu alunecare bună, precum un ulei sau un ser, asigurându-te că alegi produse pentru tipul tău de piele”, spune Ashley Brieton, estetician la Kate Somerville Skin Health Experts, pentru SELF.

Pentru curățare, încercați un ulei care dizolvă chiar și cel mai încăpățânat machiaj de lungă durată. Care perfecționeaza pielea, scapandu-va de liniile de expresie și ridurile.

Mai multe detalii despre ingrijirea pielii, nu doar despre masaj facial,  gasiti pe: https://lasersalons.ro/ sau pe Instagram: https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?