Tipurile de epilare in zona inghinala sunt:

Zona Bikini

Este o zona de bază; se aplica ceară pe părțile laterale (este numită si linia de chiloți) și peste partea de sus. Dacă porți bikini, acest lucru împiedică părul să iasă cu ochiul.

Bikini plin

Vă permite să îndepărtați cât de mult sau cât de puțin păr doriți din față. Dacă vrei să lași o fâșie mică, triunghi, pătrat sau nimic, depinde de tine!

Beneficiile epilarii in zona inghinala 

Epilarea in zona inghinala a bikinilor de către un specialist în ceară autorizat poate fi cu adevărat unul dintre acele momente uimitoare.

De fapt, majoritatea clientilor care vin pentru prima oara la LaserSalons  ne spun că sunt mai mulțumiți de rezultatele unei epilari profesionale decât alte opțiuni de îndepărtare temporară a părului, cum ar fi cremele de bărbierit și depilare cu crema. Consultați mai jos primele cinci beneficii ale noastre in epilarea pe zona inghinala:

      1.Sănătatea pielii

Pe lângă îndepărtarea părului, epilarea cu ceară acționează ca o exfoliere fizică care îndepărtează celulele fără viață ale pielii de la suprafață, ceea ce înseamnă că beneficiați de îndepărtarea părului și îngrijirea pielii, totul într-unul!

     2.Pielea mai netedă

După ce te-ai epilat, probabil vei descoperi că pielea ta este mai fină decât a fost în toată viața ta. Asta pentru că epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină in zona inghinala (si nu numai) și îți exfoliază pielea.

     3. Rezultate mai durabile

Când părul este îndepărtat de la rădăcină, durează mult mai mult să crească înapoi decât la ras.

    4. Părul mai subțire și mai fin

Când părul tău crește din nou după epilare, vei observa că va crește mai fin și mai moale. Câștig-câștig!

    5. Iritație minimă

Mulți oameni consideră că metodele de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea și cremele, sunt iritante pentru piele. Cu toate acestea, epilarea cu ceară cauzează rareori această problemă dacă este făcută de un profesionist autorizat.

Asadar, vazand toate aceste beneficii despre epilarea cu ceara in zona inghinala, nu aveti niciun motiv sa nu va facveti o programare la noi!

Va asteptam pe: www.LaserSalons.ro pentru mai multe detalii PE SITE-UL WEB https://lasersalons.ro/ sau PE INSTAGRAM https://instagram.com/lasersalons.ro?utm_medium=copy_link

 

 

©2022 LaserSalons.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?